Inginer proiectant sisteme fotovoltaice (Iași, Neamț, Bacău): Volta X Solar Systems

iunie 28, 2024

Candidatul Ideal

Vino alături de echipa noastră de profesioniști!
Angajăm Inginer proiectant pentru Sisteme fotovoltaice solare

Ne dorim un inginer cu experiență în domeniul proiectării instalațiilor electrice, care să efectueze proiectarea sistemelor fotovoltaice solare în conformitate cu legislația, normativele și reglementările în vigoare, corelându-le cu cerințele contractuale

Absolvent de studii superioare tehnice, de preferat Facultatea de energetică;

Experiență ca și inginer proiectant de cel putin 5 ani ;

Certificări ANRE minim gradul IIA IIB

Bune cunoștințe de AUTOCAD și alte programe de proiectare;

Persoană cu o atitudine pozitivă, organizată, cu calități psihice necesare (spirit de observație, răbdare, atenție la detaliu)

Dă dovadă de simț de răspundere, rezistență la stres, respectă termenele limită, iubitor al lucrului bine făcut. Abilitatea de a colabora cu echipele de montaj pentru buna implementare a proiectului;

Descrierea jobului

Efectuează studii de soluții pentru găsirea formei tehnice finală, optimă a sistemului fotovoltaic contractat.

Exectută desenele tehnice și ︁︀​︂︃︃​︁︂︇​︁︂︈documentația de specialitate necesare proiectării sistemului fotovoltaic solar în AUTOCAD și alte programe de proiectare;

Stabilește soluții alternative, când este cazul;

Propune alte studii (de rezistență, de teren) pentru realizarea proiectului în siguranță;

In funcție de situația pieții dar și de solicitarea clientului, propune materialelel necesare efectuării lucrării, precum si termenul maxim de execuție ce va fi stipulat în contract;

Face vizite în teren pentru a verifica modalitatea implementării proiectului.

Oferim:

Un salariu competitiv raportat cu plus valoarea pe care o poți aduce în cadrul companiei noastre;

Prime de sărbatori;

Tichete de masa;

Asigurare de sănătate/viață;

Laptop, telefon;

Cursuri specifice de perfecționare și dezvoltare personală.

Descrierea companiei

Volta X Solar Systems este un One-Stop-Shop de energie regenerabilă ce oferă soluții la cheie pentru sisteme fotovoltaice, eficiență energetică, sisteme de stocare a energiei și stații de încărcare pentru mașini electrice.

Suntem parte a Volta Grup, unul dintre cei mai mari furnizori de soluții și echipamente electrice și energie regenerabilă din România, având capital 100% autohton și o experiență în domeniu de peste 15 ani.

Echipa Volta X este specializată în proiectarea, instalarea, monitorizarea și mentenanța sistemelor fotovoltaice și a stațiilor de încărcare mașini electrice.

Misiunea noastră este de a crește adopția de energie solară, ajutând clienții la reducerea costurilor la energie și neutralizarea amprentei de carbon conform standardelor nZEB de la nivel internațional.

Independența energetică și serviciile de calitate sunt valorile de la baza Volta X și reprezintă garanția asumată față de clienți: de la companii și autorități publice, la dezvoltatorii de parcuri fotovoltaice.

Contact:

resurseumane@voltax.ro