Reprezentant vânzări: Alma Parchet

iulie 1, 2024

Ne dezvoltam. Vrem colega / coleg reprezentant vanzari in showroom-ul Alma Parchet

Ne dezvoltam si crestem echipa. Alatura-te daca simti ca descrierea postului e pentru tine. Noi abia asteptam sa te cunoastem!

Cum esti tu?

  • Esti proactiv(a) si atent(a) la detalii.
  • Iti plac oamenii si interactionezi usor cu ei fata in fata sau la telefon.
  • Ai prezenta de spirit si intuiesti nevoile clientului sa ii poti prezenta produsul potrivit omului potrivit.
  • Esti sociabil(a) si iti place lucrul in echipa, dar lucrezi bine și pe cont propriu si iei initiativă când vezi că un lucru poate fi îmbunătățit.
  • Esti perseverent(a) si dinamic(a), iar dorința de evoluție te ajută să găsești întotdeauna soluții bune.
  • Stii Word si Excel de baza, folosesti Outlook si intuiești cum ar functiona un site de vanzare online. Poate că nu le stii pe toate, dar vrei sa inveti si să pui energie in evolutia ta in cariera.

Postul tau:

E un post care îți pune în mișcare toate abilitățile de vânzător. Postul implica vanzarea produselor in showroom, pastrarea relatiilor cu furnizorii, înaintarea comenzilor, evidenta stocurilor, intocmirea facturilor, dezvoltarea relatiilor cu clientii, întocmirea ofertelor si redactarea contractelor.

Oferta noastra:

Oferim salariu fix si, atentie, bonusuri  lunare motivante, cât câștigi depinde de performanța ta.  Creștem echipa, suntem vechi pe piață și cu stabilitate si rasplatim implicarea. Și, pe măsură ce creștem, tu ai posibilitatea obținerii unei poziții superioare in echipa.

Descrierea companiei:

Compania a fost infiintata din dragoste pentru lemn si frumos, cu dorinta de a  ajuta pe cat mai multi oameni sa se bucure de  avantajele parchetului din lemn si sa aleaga in casele lor pardoseli ecologice pentru confort, sanatate, frumusete si durabilitate.

Crestem sustenabil, bazat pe valori solide și credem că putem crește împreună.

Ce spui? Crești cu noi? Trimite CV-ul la office@superparchet.ro.

Noi abia așteptăm să te cunoaștem!