OAER lansează prima ofertă promoțională pentru achiziția licențelor ENERG+

august 8, 2024

Achiziționează softul ENERG+ în perioada 1 August – 15 Septembrie 2024 și vei primi cheia DONGLE de securizare gratuit + posibilitatea de instalare a noii versiuni pe 4 dispozitive!

Ordinul Auditorilor Energetici din România (OAER) lansează prima ofertă promoțională pentru achiziția licențelor ENERG+ destinate auditorilor energetici, arhitecților, inginerilor proiectanți și evaluatorilor „Green Buildings”.

Dacă achiziționați softul ENERG+ în perioada 1 August – 15 Septembrie 2024 veți primi gratuit cheia DONGLE de securizare în valoare de 250 lei + TVA. Cele 25 de licențe promoționale includ de asemenea posibilitatea instalării pe 4 dispozitive în loc de 3 și avantajul unei versiuni v4.0 mult mai puternice și exacte, care va fi lansată în septembrie 2024. Pot fi achiziționate maximum 2 licențe / firmă sau persoană.

COMANDĂ ACUM!

ENERG+ este primul și singurul soft de proiectare, certificare și auditare energetică dezvoltat de autorii Mc001/2022.

Începând din 2017, OAER a făcut parte din consorțiul care a revizuit, în cadrul unui contract cu MLPDA, Metodologia de Calcul a Performanței Energetice a clădirilor (Mc001), respectând procedurile indicate în standardele europene din noul set EPB (Energy Performance of Buildings).

Programul de calcul ENERG+ încorporează multiple situații reale de calcul, inclusiv cele pentru sisteme de instalații cu surse regenerabile, fiind respectate toate regulile din Mc001/2022. Creat într-un limbaj complex de programare , ENERG+ are o interfață interactivă, oferind auditorului energetic un instrument foarte util și rapid de certificare și auditare energetică.

ENERG+ este destinat atât pentru certificarea energetică a clădirilor multizonale sau unităților de clădire, cât și cea a apartamentelor. Programul se poate folosi de asemenea ca instrument de proiectare energetică pentru clădirile NZEB, clădirile noi sau renovate, incluzând în versiunea de licență ”pe viață” și calculele economice din rapoartele de audit.

Certificarea energetică este obligatorie (Legea 372/2005 republicată, cu modificările și completările ulterioare) atât pentru clădirile noi care se construiesc cât și pentru clădirile existente care sunt vândute, închiriate sau renovate. ENERG+ include toate opțiunile posibile astfel încât orice auditor energetic să poată genera în timp record un certificat energetic corect.

Mai mult, este important ca beneficiarul să fie informat transparent asupra posibilităților reale de îmbunătățire a performanței energetice și implicit asupra reducerii costurilor pentru exploatare. Astfel, ENERG+ (licența ”pe viață”) include un modul de calcul pentru stabilirea măsurilor de eficientizare energetică fezabile și din punct de vedere economic.

Motorul de calcul integrat în ENERG+ este unul performant și gestionează miile de formule matematice prezentate în Mc001/2022 și standardele EPB.

Dezvoltat de o echipă mixtă de experți cu o vastă experiență atât teoretică (de predare la cursuri de atestare si de formare continuă) cât și practică, ENERG+ are toate atuurile unui soft de referință în domeniul EPB, fiind exact, ușor de utilizat și reducând la maxim timpul elaborării certificatelor și rapoartelor de audit energetic.

În curând vom lansa versiunea 4.0, mult mai puternică și mai exactă!