Patinoarul Berceni Arena va fi inaugurat, după o investiție de 10 milioane de euro

august 27, 2024

Pe scurt:

  • Antreprenor general Concelex
  • Patinoar olimpic de 10 milioane de euro
  • Singura facilitate de acest fel ridicată în București în ultimii 70 de ani

Pe larg:

Noul patinoar din zona Apărătorii Patriei din capitală va fi inaugurat pe 31 august. Berceni Arena este singura facilitate sportivă de acest tip ridicată în București în ultimii 70 de ani.

Berceni Arena va fi inaugurat cu ocazia meciului de hochei din Supercupa României, dintre CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni. În cadrul acestui patinoar va fi înființat și un club de hochei, începând cu luna septembrie, conform informațiilor transmise de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Patinoarul este ridicat de la zero, pe două niveluri și are o capacitate de 800 de locuri. Pe lângă spațiul destinat patinajului, Berceni Arena mai cuprinde și zone de servire în foaier, încăperi pentru servicii de garderobă și instalații de gheață, vestiare, birouri, săli metodice, cabinete VIP și cabinete pentru presă.

Dacă pe patinoar se va menține o temperatură de aproape 5-6 grade, spectatorii se pot bucura de temperaturi de 15 grade. Antreprenorul general al lucrărilor a fost Concelex, iar investiția noului patinoar olimpic a ajuns la 10 milioane de euro.