Un nou hotel de lux în Poiana Brașov și primul sub brandul Swissôtel din România 

septembrie 4, 2024

Pe scurt:

  • 64 de camere
  • Singurul hotel de 5 stele din Poiana Brașov
  • Primul hotel sub brandul Swissôtel din țară

Pe larg:

Primul hotel sub brandul Swissôtel din România a fost deschis în Poiana Brașov. Grupul hotelier francez Accor a semnat la sfârșitul anului trecut o înțelegere cu dezvoltatorul imobiliar local Neagoe Basarab Residences, pentru a deschide un hotel sub brandul Swissôtel în Poiana Brașov.

Dezvoltarea acestui hotel a fost prezentată în două faze, prima fiind cea de acum, pe când cea de-a două faza va urma în februarie 2026. Unitatea are în momentul de față 64 de camere, și este singurul hotel de 5 stele din Poiana Brașov.

Printre facilități se pot enumera parcare supra și subterană, stații de încărcare electrică, accesibilitate pentru personale cu dizabilități locomotorii, servicii de transfer, ski locker și rastel biciclete, restaurant, bar, spațiu pentru meeting, zonă de spa și sport, loc de joacă în aer liber pentru copii.

La nivel global, Swissôtel este unul dintre cele mai cunoscute branduri elvețiene, cu peste 30 de hoteluri în lume. Brandul aparține grupului francez Accor, care se extinde semnificativ România, operând 21 de hoteluri sub brandurile ibis, ibis Styles, Novotel, Mercure și Pullman, cu aproape 2,200 de camere.

Imaginile aparțin (c) Swissôtel Poiana Brașov