Ce lanț de bricolaj a avut vânzări de 63 de milioane de lire sterline în primul trimestru al anului?

mai 30, 2024

Pe scurt:

  • 7 șantiere de bricolaj deschise pe șantier de la începutul anului, valoare de 78,67 milioane de RON.
  • Vânzări 63 de milioane de lire sterline, cu o creștere de 12,3% față de anul anterior și cu 14,7% dacă ne raportăm la cursul de schimb.

Pe larg:

Unul dintre principalii jucători în domeniul construcțiilor și amenajării locuințelor anunță rezultate înregistrate în prima parte a acestui an fiscal. Vânzările celor de la Brico Dépôt România, parte a grupului Kingfisher plc, au ajuns la 63 de milioane de lire sterline, cu o creștere de 12,3% față de anul anterior și cu 14,7% dacă ne raportăm la cursul de schimb.

CEO-ul companiei, Adela Smeu declară că “rezultatele Brico Dépôt se datorează modului în care am anticipat sau reacționat la schimbările din ultimii ani, abilității de adaptare și răspuns la nevoile clienților a echipei noastre dedicată și pregătită să facă față oricărei provocări, cu colegi implicați în inițiativele care ne fac mai buni în relația cu clienții, dar și în relațiile dintre noi.”

În anul 2023, Brico Dépôt România a investit peste 340,000 euro prin Fundația Brico Dépôt, sprijinind peste 20.000 de beneficiari, mai mulți cu 72% față de 2022. În materie de noutăți, în luna februarie 2024, aceștia au deschis un nou hub tehnologic în Cluj-Napoca, într-un parteneriat cu Endava.

Totodată, aceștia au lansat un nou concept de comunicare, cu investiții majore în tehnologie pentru consolidarea segmentelor B2B și PRO. Prin programul Brico PRO, fie că sunt angajați ai unor firme de construcții, liberi profesioniști, sau antreprenori în construcții, lanțul de bricolaj le oferă experiență personalizată cu promoții la cumpărare sub formă de diferite vouchere. Prin programul B2B (Brico to Business), persoanele juridice beneficiază, de asemenea, de experiență personalizată și persoană dedicată de contact.

Câte șantiere de bricolaj sunt deschise?

După datele preluate din Victa.ro, singura asistență de vânzări la șantiere, de la începutul anului sunt 7 șantiere de bricolaj deschise, răspândite astfel:

Toate cele 7 șantiere sunt construcții noi și însumează o valoare de 78,67 milioane de RON, cu o suprafață de 49.494 mp.