Penny deschide patru noi magazine în România

septembrie 18, 2024

Pe scurt:

  • Suprafață totală de aproximativ 6,000 mp
  • Construcția e programată între august și decembrie 2025
  • Finalizarea este planificată pentru decembrie 2026

Pe larg:

Compania Meta Estate Trust urmează să achiziționeze patru spații comerciale, ce vor dezvoltate în parteneriat cu retailer-ul Penny. Cele 4 proiecte vor fi realizate în următorii doi ani, în diferite localități din țară, și vor fi închiriate pe termen de 10-15 ani de Penny. Fiecare tranzacție va fi aprobată individual de către administrația Meta Estate Trust.

Cele patru spații comerciale vor avea o suprafață totală de aproape 6,000 metri pătrați. Construcția acestora va începe în perioade diferite, între august și decembrie 2025, iar finalizarea este planificată pentru decembrie 2026.

Într-un comunicat, Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust, a declarat că „aceste patru proiecte ne oferă o predictibilitate solidă a veniturilor și ne ajută reducem expunerea la riscurile de piață. În același timp, veniturile recurente de 1 mil. euro anual, la care se adaugă posibilitatea de a ridica peste 6 mil. euro în finanțare prin împrumuturi, ne vor permite să ne atingem obiectivele ambițioase de creștere”.

În prezent, Penny operează 376 de magazine în România, și are în plan ca până în anul 2029 să ajungă la peste 600 de magazine.