Un complex de vile în Pipera. Investiție de 35 mil euro

septembrie 27, 2024

Pe scurt:

  • Complex rezidențial de vile în zona de nord a Bucureștiului
  • Suprafața totală a terenului este de 65,000 mp
  • Suprafața construită va fi de aproximativ 32,000 mp
  • 140 de vile

Pe larg:

Compania de dezvoltare imobiliară deținută de Marjon Garcia Tomas, Homing Properties, este specializată pe segmentul rezidențial mediu și superior. Aceasta a anunțat investiția de 35 de milioane de euro în construcția unui complex rezidențial de vile, în zona de nord a capitalei.

Proiectul Homing Village va fi dezvoltat pe o suprafață totală de teren de 65,000 mp, cuprinzând 140 de vile pe o suprafață construită totală de aproximativ 32,000 mp.

Co-fondatorul Homing Properties, Tomas Manjón a declarat că “apetitul pentru locuințele din segmentul mediu-superior a rămas pe un trend ascendent și vedem o tendință tot mai mare a cumpărătorilor să se îndrepte către locuințe cu grădini. Astfel, suntem optimiști că proiectul pe care îl dezvoltăm va fi unul la mare căutare.

Complexul rezidențial de vile va fi dezvoltat în patru etape, iar prima este programată pentru livrare în ultimul trimestru al anului 2026. Homing Properties, are o experiență de 10 ani în piața de real estate din România și Spania, dezvoltând proiecte rezidențiale precum Trastevere (8,500 mp), Triana (8,750 mp) și Icoanei Gardens (6,750 mp).