Pe scurt:
- Investiție de 1,4 milioane de euro făcută de JW Marriott Bucharest Grand Hotel pentru deschiderea restaurantului Olea
- Compania aduce în premieră conceptul de Middleterranean Cuisine (gastronomia Levantului și a Mediteranei)
Pe larg:
JW Marriott Bucharest Grand Hotel anunță deschiderea unui nou restaurant, cu un concept culinar inovator, în premieră în România, cu o investiție totală de 1,4 milioane de euro. Meniul restaurantului Olea aduce în prim-plan Middleterranean Cuisine (gastronomia Levantului și a Mediteranei), ce reprezintă o combinație fină de rețete tradiționale și reinterpretări moderne.
„Suntem încântați să aducem Middleterranean Cuisine în București și să ne deschidem porțile pentru iubitorii de gastronomie”, a declarat Nicolae Lică, Executive Chef în cadrul JW Mariott Bucharest Grand Hotel. „OLEA este mai mult decât un restaurant, este o călătorie culinară care îmbină tradiția cu inovația și vă invită să descoperiți arome și gusturi noi în fiecare preparat.”
Printre preparate se numără dip-ul de brânză feta cu fistic, adana kebab din vita black angus și oaie de Noua Zeelandă, creveți în crustă de kataif, sau cheesecake-ul cu baklava.
Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel are 12 săli de conferință, 402 camere, 6 restaurante și lounge-uri, fiind deschis în 2000. JW Marriott face parte din portofoliul brand-ului de lux Marriott International. În total, sunt peste 80 de hoteluri JW Marriott, prezente în peste 25 de țări.