Dezvoltatorul imobiliar Impact livrează 732 de apartamente noi în proiectul Greenfield Băneasa

octombrie 9, 2024

Pe scurt:

  • 732 de apartamente finalizate
  • 988 de locuri de parcare
  • Proiectul are prevăzut 7,000 de locuințe cu termen de finalizare în 2028
  • Proiectul se află în faza a 4 din cele 6 planificate

Pe larg:

Impact Developer & Contractor anunță că a început livrarea a 732 de apartamente finalizate în noua fază de dezvoltare a cartierului Greenfield Baneasa, situat în Sectorul 1 al Bucureștiului. Împreună cu centrala termică care va deservi întreaga fază, infrastructura și 988 de locuri de parcare amplasate preponderent într-o clădire cu mai multe etaje, apartamentele au o valoare de piață de peste 100 de milioane de euro.

Noile apartamente sunt gata să-și întâmpine proprietarii, care se pot muta deja, procesul de semnare a contractelor de vânzare-cumpărare începând cu 1 octombrie. În prezent, 43 la sută din aceste apartamente sunt pre-vândute și în curs de predare proprietarilor.

Printre unitățile disponibile spre vânzare în noua fază de dezvoltare se numără garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, cu suprafețe cuprinse între 62 și 203 mp.

Clădirile aflate în noua fază de dezvoltare a cartierului Greenfield Băneasa sunt construite la standardele BREEAM Excellent. Această fază a ansamblului este dotată cu o centrală de termoficare, care în viitor va utiliza energie geotermală.

Greenfield Băneasa este un proiect rezidențial de amploare cu peste 7.000 de locuințe și peste 17.000 de locuitori, cu termen de finalizare în 2028. Proiectul se află în a patra fază de dezvoltare din cele 6 planificate.