Mitiska REIM deschide un nou parc comercial la Pitești

octombrie 14, 2024

Pe scurt:

  • Supermarket Kaufland de 5,000 mp
  • 15 unități cu o suprafață închiriabilă de 17,285 mp
  • 392 locuri de parcare
  • 12 stații de încărcare EV

Pe larg:

Mitiska REIM a anunțat deschiderea unui nou parc de retail în Pitești, primul dintre cele patru noi proiecte de retail pe care investitorul plănuiește să le deschidă în România în următorii doi ani. 

Noul Pitești Shopping Park este ancorat alimentar de un supermarket Kaufland de 5,000 mp ocupat de proprietar și are 15 unități cu o suprafață închiriabilă brută de 17,285 mp, cu parcare pentru 392 de mașini și 12 stații de încărcare EV. 

Proiectul este dezvoltat în numele fondului FRI 2 și în parteneriat cu Square 7 Properties, cu finanțare de la Erste Group. Parcul comercial are panouri solare pe zona acoperișului și vizează certificarea BREEAM „Excepțională”. 

Acest ultim parc de retail continuă programul nostru de investiții în România pentru a răspunde cererii tot mai mari de infrastructură de retail convenabilă, modernă și durabilă din partea retailerilor, cumpărătorilor și investitorilor”, spune Tomas Cifra, Managing Director al Mitiska REIM pentru România, Republica Cehă, Slovacia și Bulgaria.