EXPO DIY 2024: Smart Green Home sau cum să contribuim la avansarea industriei către un viitor mai verde

iunie 17, 2024

Cel mai mare târg profesional din România și regiune se află deja la a treia ediție. Organizat de publicația de business BricoRetail.ro și dedicat produselor din categoriile DIY, home improvement & garden, dar cu un focus clar pe produsele și solutiile verzi, evenimentul EXPO DIY 2024: Smart Green Home se ține pe 26-27 iunie 2024, la Universitatea Politehnică din București, sala AN, holul Rectoratului și holul BN.

Acesta este un eveniment B2B internațional, unde expozanți din România și din alte țări, dar și vizitatori profesioniști, precum buyeri din retail, directori de achiziții, manageri de companii de construcții, dezvoltatori, arhitecți, designeri, și proprietari de business pot participa.

EXPO DIY 2024 – Smart Green Home este o oportunitate esențială pentru profesioniștii din această industrie de a descoperi cele mai noi tendințe și tehnologii din domeniul durabilității și eficienței energetice în construcții. Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să facilităm conexiunile între expozanți și vizitatori, oferind un spațiu propice pentru schimbul de idei și stabilirea de parteneriate comerciale solide. Astfel, ne angajăm să contribuim la avansarea industriei către un viitor mai verde și mai inteligent.

Claudiu Ciobanu – cofondator Retail FMCG Media, organizatorul EXPO DIY 2024 – Smart Green Home.


Pe parcusul celor două zile, pe lângă expoziții, vor avea loc și întâlniri de business care au fost programate anterior prin platforma B2B Meetings. Platforma B2B Meetings este un instrument foarte eficient de a demara new business în cadrul evenimentului EXPO DIY, unde companiile pot desfășura întâlniri face-to-face într-un spațiu special amenajat.

În prima seară, va avea loc cina „Get Together” – o oportunitate în plus de networking pentru participanții la evenimentul EXPO DIY. Totodată, evenimentul oferă prilejul perfect pentru producătorii români de a își expune produsele în fața cumpărătorilor internaționali, cu mari șanse de a intra pe noi piețe de desfacere.

Mai multe detalii, puteți găsi pe site-ul oficial expo-diy.com

Construct Intelligence este partener media al evenimentului.