DeSoi, brandul bucureștean care a redefinit experiența brunch-ului într-un one stop-shop gastronomic, își extinde prezența în Capitală cu a doua sa locație. Noul restaurant este inaugurat în incinta emblematicului Hotel Cișmigiu și marchează o etapă importantă în consolidarea unui concept deja apreciat de comunitatea locală.
„Ne dorim ca fiecare vizitator al Hotelului Cișmigiu să simtă că primește mai mult decât o simplă cazare și că beneficiază de o experiență completă și autentică, ce îmbină confortul cu bucuria timpului petrecut într-un loc primitor”, a declarat Mirela Cojocaru, directorul general al Hotelului Cișmigiu.
„DeSoi completează perfect această viziune prin calitatea produselor și atmosfera prietenoasă pe care o aduce. În același timp, acest parteneriat ne oferă posibilitatea de a transforma spațiul într-un loc viu al orașului, unde turiștii, localnicii și comunitatea de business se pot întâlni la evenimente corporate, culturale sau gastronomice”, a adăugat Mirela Cojocaru.
Designul noului restaurant DeSoi de la parterul Hotelului Cișmigiu este semnat de arhitectul Alexandru Dabija, iar meniul de brunch și cină va fi creat de Head Chef Mugur Rusnac, unul dintre chefii din noul val creativ românesc, format în două restaurante cu câte două stele Michelin din Irlanda și Belgia.

Damian Morcovescu, co-owner DeSoi, a declarat: “DeSoi este mai mult decât un restaurant, este un amestec de băcănie & wineshop a cărui bucătărie, până acum, a fost deseori prea mică pentru ideile mari pe care le-am avut. Noua locație de la Hotel Cișmigiu va oferi echipei libertatea de a crea în voie şi sperăm că ne va permite să punem în prim-plan preparatele noastre. Vom păstra și aici elementele care definesc DeSoi, masa comună, «biblioteca» de vinuri în fața căreia ne place să povestim și o serie de produse locale de băcănie, dar atenția va fi îndreptată spre meniul de brunch și cină.”
DeSoi va aduce în noul spațiu conceptul care a cucerit bucureștenii care i-au trecut pragul în prima locație, cea din Piața Sfântul Ștefan nr. 8: zonă de luat masa, cu brunch în fiecare zi, cină à la carte, cafea de specialitate și plăcinte făcute după rețete de familie. Tot la DeSoi sunt disponibile produse atent alese de la mici producători locali și un wine shop impresionant.
Noua deschidere marchează revitalizarea unui spațiu emblematic al Hotelului Cișmigiu și aduce o experiență gastronomică diversificată pentru oaspeți și vizitatori. Prin acest parteneriat, Hotel Cișmigiu își consolidează rolul de destinație urbană completă, unde istoria și tradiția se îmbină cu servicii moderne și evenimente care răspund nevoilor comunității locale și ale turiștilor.


Despre DeSoi
DeSoi a apărut în urmă cu aproape 3 ani, din pasiunea comună pentru gastronomie a celor trei owneri, Bogdan Ivan, Damian Morcovescu și Cristian Ivana, prieteni din copilărie. La DeSoi au creat un loc în care și-au dorit să se găsească tot ce le place: un brunch reconfortant, o cină surprinzătoare cu ingrediente de sezon, o seară dedicată tartarului și vinuri alese cu grijă.
Au început de la zero și au încercat să creeze relații cu producători locali și internaționali. Au căutat, descoperit, testat și selectat cele mai bune produse, iar acum sunt pregătiți pentru următorul pas: o a doua locație, mai mare, mai centrală, dar la fel de primitoare, pe bulevardul Regina Elisabeta nr. 38, în sector 5.

Despre Hercesa România
Hercesa România activează de peste 20 de ani pe piața locală, aducând experiența și garanția a peste 1.100 de apartamente livrate cu succes în proiectul Vivenda Residencias. Al doilea proiect de anvergură al companiei este Stellaris Residencias, cu o primă clădire cu 129 de apartamente finalizată și vândută în proporție de 97%.
Al doilea bloc din proiect, a cărui construcție a început în aprilie 2024, are 125 de apartamente, este finalizat în proporție de 70% și vândut în procent de 85%. Hercesa România a anunțat recent începerea lucrărilor la a treia etapă a primei faze din Stellaris, care va cuprinde 112 apartamente.
