[Galerie foto] O companie din Iași construiește cel mai mare spital militar din Germania

septembrie 13, 2024

Pe scurt:

  • Cifră de afaceri de 9 milioane de euro în primul trimestru al 2024
  • Proiect masiv, cu o suprafață de 90,000 mp și 4,000 de camere
  • Cel mai mare spital militar american construit în afara SUA

Pe larg:

RC Beton Bau (RCBB), firmă de construcții din Iași, și-a extins amprenta și în afara țării în doar șase ani de activitate. În prezent, compania are 9 șantiere noi în Germania și 10 proiecte în România, în special în zona Moldovei. Cu lucrări rezidențiale, de utilitate publică, școli și spitale, RC Beton Bau a înregistrat o cifră de afaceri de 9 milioane de euro în primul trimestru al acestui an.

RCBB, în parteneriat cu firma Zublin, construiește în Germania, la baza NATO Ramstein, cel mai mare spital militar american din afara SUA. Acesta reprezintă un proiect masiv, cu o suprafață construită de 90,000 mp și 4,000 de camere, urmând să fie livrat în luna octombrie 2024.

Pe lângă proiectele din afara țării, compania a semnat recent contractul pentru construcția unui complex balnear la Sărata, județul Bacău, dar și pentru un nou corp al Colegiul Național Catolic „Sfântul Iosif”. Mai mult, RCBB, fondată de antreprenorii Radu Bălan și Codrin Botezat, va realiza și proiectele rezidențiale Braus Residence și Freya Home. În perioada următoare, se vor demara și lucrările la noul corp de clădire al Spitalului nr. 2 Vaslui.

Toate imaginile aparțin (c) RCBB Gruppe