TEDxCLUJ 2024: Puterea transformatoare a angajamentului total

iunie 17, 2024

Ediția de anul acesta a TEDxCluj are în prim plan tematica ‘ALL IN,’ ce face referire la implicarea frecventă în idei, cauze și proiecte care aprind pasiuni și aduc schimbări pozitive. Se vor explora subiecte despre inovație nelimitată, determinare neînfricată, dar și impactul remarcabil care apare odată cu implicarea completă.

Printre speakeri se numără Dan Vodnar (cercetător și profesor universitar), Andrei Hasna (antreprenor), Ioana Dodan (personal brand architect), Roxana Mittler-Matica (neurochirurg și inginer), Teofil Dascalu (antreprenor), Marius Moga (artist și compozitor) sau Gabriel Diaconu (medic specialist psihiatru).

Fiți pregătiți să fiți inspirați, provocați și motivați să aduceți întreaga voastră ființă la masă. La TEDxCluj, ne unim pentru a celebra frumusețea și potențialul angajamentului deplin – pentru că atunci când suntem ‘ALL IN’, posibilități incredibile ne așteaptă.

Povestea TEDxCluj a început în 2020, cu inițiativa de a facilita schimbul de idei, creativitatea și inspirația. Datorită conceptelor adresate de-a lungul anilor, dar și prin prezența speakerilor, s-a pus accentul pe conceptul de unitate în comunitate. Aceste conferințe au trei scopuri primordiale: learning, networking și entertainment.

De la imbolduri în viața personală, dar și profesională, până la crearea de noi conexiuni cu persoane la fel de pasionate, experiența TEDx nu se rezumă doar la a asculta niște speakeri, ci devine o călătorie completă și complexă de sine. După încheierea evenimentului, discursurile sunt puse la dispoziție online și gratuit.

Anul acesta, ediția ALL IN se ține pe 22 iunie în Cluj, la BT Arena, iar biletele se pot găsi aici.

Construct Intelligence este partener media TEDxCluj 2024.