Arcer: un mobilier personalizat pentru oameni cu personalitate

septembrie 24, 2024

Mobilierul Arcer, realizat exclusiv din elemente din lemn masiv si panouri furniruite cu furnir din lemn, aduce cu sine atât motive tradiționale, inspirate din meșteșugul sculptării în lemn, tradițional în Maramureșul istoric, cât și motive neoclasice, specifice, în primul rând, mobilierului de sorginte italiană.

Indiferent că vorbim de mobilier rezidențial, de mobilier pentru hoteluri si restaurante, baruri, cofetării, sau de mobilier pentru birouri, Arcer a acceptat orice provocare în domeniu, realizând mobilier pentru numeroși clienți privați, cât și pentru instituții publice.

De la mobilier clasic, la mobilier modern, ultrafuncțional, toate produsele Arcer sunt realizate la comandă, în conformitate cu cerințele clientului. Linii curbe, sau drepte, forme rafinate, sau de o simplitate primordială, mobilierul Arcer reușește să obțină un balans perfect între funcțional și estetic.

Mobilierul Arcer, finisat impecabil, va corespunde întocmai stilului dvs de viață. Un mobilier personalizat pentru oameni cu personalitate. Pentru că, până la urmă, Arcer înseamnă un stil de viață.

Mai multe pe website-ul oficial Arcer