[Galerie foto] Radu Badea, administrator IZO ONE, despre colaborarea cu Yacht Kid

septembrie 30, 2024

YACHT KID este un complex rezidențial de lux, situat în nordul capitalei, în proximitatea principalelor puncte de interes din această zonă a Bucureștiului. Dezvoltarea oferă o gamă variată de beneficii, menite să răspundă celor mai diverse nevoi și preferințe. Complexul include atât unități rezidențiale, cât și spații comerciale, completate de facilități moderne precum zone verzi, servicii de concierge, vederi panoramice spectaculoase, piscine infinity și parcare subterană echipată cu stații de încărcare pentru vehicule electrice.

În realizarea acestui proiect s-au folosit finisaje premium, materiale de cea mai înaltă calitate și tehnologie de ultimă generație. Un exemplu îl reprezintă produsele profesionale pentru etanșarea ferestrelor, furnizate de IZO ONE.

Acesta este o companie specializată în sisteme de etanșare, precum folii de etanșare tâmplărie, membrane EPDM, precadre și benzi precomprimate multifuncționale în izolarea termică și hidroizolații.

Radu Badea, administratorul IZO ONE, ne împărtășește: „Prima dată când i-am cunoscut pe frații Ghiță „KID” de la Yacht KID, care între timp ne-au devenit și prieteni, și ne-au prezentat proiectul, am acceptat imediat. Deși proiectul este extrem de complex și dificil de realizat, pentru noi nu a fost o problemă, ci mai degrabă o plăcere și o onoare să fim parte din acest demers.

YACHT KID se remarcă printr-un nivel tehnologic și al finisajelor greu de egalat, dacă nu chiar imposibil de depășit. Proiectul final arată absolut spectaculos, chiar mai bine decât macheta inițială.

Etanșarea pereților prefabricați, dezvoltați tot de echipa KID, precum și etanșarea tâmplăriilor, au fost realizate cu cele mai performante sisteme de etanșare din gama ISO CHEMIE, pe care le furnizăm în România. Este un proiect 100% eficient energetic, care s-a vândut aproape integral încă din faza de proiectare. Recomand cu toată încrederea să fiți atenți la viitoarele oferte YACHT KID, pentru a nu rata ocazia de a investi într-un astfel de proiect unic pe piață.”

Toate imaginile aparțin (c) Izo One